Inkoop

Horecaoutletwinkel is constant bezig met het uitbreiden van haar assortiment. Hierdoor zijn wij geïntereseerd in tweedehands horeca artikelen/meubilair. Hierbij gaat het vooral om grote partijen stoelen en/of meubilair. Bent u een congresorganisator, evenementenorganisator, horeca eigenaar, restaurant, kantine, kerk, zorgcentra of actief in een andere horeca branche en heeft u een grote partij tweedehands horeca artikelen/meubilair over. Stuur ons dan een e-mail (inclusief foto) met wat u aan ons wilt verkopen dan nemen wij zo snel mogelijk contact met ons op.

Neem daarna telefonisch contact met ons op via het contact formulier onder aan de pagina of telefonisch via 06 – 22771961. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op u reageren.

Dit zijn de voordelen van verkopen aan Horecaoutletwinkel:

  • Wij doen u een aanbod ongeacht de status waarin de producten zich verkeren en de afstand van de producten;
  • Wij kopen uw volledige voorraad aan gebruikte horeca artikelen/meubilair;
  • Met ons eigen transport komen wij alles ophalen;
  • Wij zijn zowel blij met kleine als grote partijen gebruikte horeca artikelen/meubilair;
  • Het is mogelijk voor ons om zowel contant als overboeking te betalen voor uw partij;

Waar zijn wij naar op zoek

Hieronder een aantal producten waar wij als Horecaoutletwinkel naar op zoek zijn, zit er iets tussen wat u heeft en aan ons wilt verkopen. Neem dan contact met ons op. Heeft u horeca producten die hier niet tussen staan neem dan ook contact met ons op, misschien zijn wij wel geïnteresseerd. Verder zal deze pagina worden bijgewerkt naarmate wij op zoek zijn naar nieuwe producten.

Rolcontainers

Horecaoutletwinkel is momenteel op zoek naar grote partijen rolcontainers, deze zijn handig in gebruik voor veel verschillende horeca bedrijven om bijvoorbeeld producten mee te vervoeren. De staat van de rolcontainers maakt niet uit, deze kunnen zowel nieuw, zo goed als nieuw of gebruikt zijn.

Meubilair

Horecaoutletwinkel is op zoek naar verschillende soort meubels die te gebruiken zijn in de horeca, hier kan worden gedacht aan meubilair zoals stoelen en tafels. De staat van het meubilair maakt niet deze kunnen nieuw, zo goed als nieuw of gebruikt zijn.

Neem contact met ons op

Wij zijn dagelijks bereikbaar op 010-5299321 of op sales@kraberg.nl