Over Ons

Over Horecaoutletwinkel

Veel consumenten willen graag horeca kwaliteit producten kopen, maar hebben hier niet altijd een toereikend budget voor. Hiervoor is Horecaoutletwinkel de ideale oplossing, het bedrijf biedt namelijk nieuwe, zo goed als nieuwe en gebruikte producten aan voor de verkoop. Dit doet het bedrijf door slim in te kopen en actief te zijn in verschillende takken van de horeca branche. Dit doet Horecaoutletwinkel door deze producten voor bezorging aan te bieden door heel Nederland, daarnaast is het ook mogelijk de producten af te halen bij ons in Bergschenhoek.

Horecaoutletwinkel gelooft dat elke kwaliteit zijn eigen prijskaartje kent, dit is te kenmerken aan de verschillende klasse aan statussen waarin wij onze producten aanbieden. Allereerst is er de klasse Nieuw, deze producten worden vanuit de leverancier aan de klant geleverd, het is mogelijk om dit aan te bieden door ons grote netwerk aan horeca leveranciers. Hierna komt de klasse zo goed als nieuw, dit zijn dusdanig gebruikte producten dat het verschil tussen een nieuw product en een zo goed als nieuw product bijna niet zichtbaar is. Als laatste is er de klasse gebruikt, dit zijn producten met duidelijke kenmerken van gebruik. Dit kunnen krassen of deuken zijn, maar de producten zijn nooit zo beschadigd dat zij niet meer gebruikt kunnen worden.

Om de best mogelijke ervaring voor u te bewerkstellingen is Horecaoutletwinkel maar liefst 6 dagen per week geopend, en leveren wij 24 uur per dag onze producten en diensten.

Bent u ook van plan om binnenkort een van de producten van Horecaoutletwinkel af tenemen? U kunt contact met ons opnemen per mail of telefoon, maar uiteraard kunt u ook altijd langskomen voor een kennismakingsgesprek en een kopje koffie op ons kantoor aan de Warmoeziersweg!

Horecaoutletwinkel is onderdeel van Kraberg

Bank: NL97 KNAB 0257 4573 05
BTW: 858633073B01
KVK: 71234721